23948sdkhjf

Debatmøder om international transport

Er internationaliseringen og det indre marked en trussel eller en mulighed for danske vognmænd og transportvirksomheder? ITD starter valgkampsåret 2015 med en række debatmøder om dette spørgsmål.

Debatmøderne er åbne for alle og byder på oplæg fra en række danske transportvirksomheder, som opererer på det internationale marked. Kan det lade sig gøre med dansk arbejdskraft? Er det social dumping, hvis man benytter udenlandsk arbejdskraft på de internationale ruter? Og er de udenlandske lastbiler en trussel imod de danske på indenrigsmarkedet? Det er nogle af de spørgsmål, som møderne vil tage op.

Ved hvert møde tager et politisk panel fat på de spørgsmål, som har hængt i luften omkring de internationale lastbiler. Panelerne rummer bl.a. Peter Therkelsen (H.P. Therkelsen), Kim Johansen, Axel Junker (Contrans), Jacob Chr. Nielsen (ITD), Joachim B. Olsen (LA), Henning Hyllested (EL), Andreas Steenberg (RV), Kristian Pihl Lorentzen (V), Henrik Dahl (LA). Ordstyrer er Jarl Cordua (kendt fra bl.a. Cordua & Steno på Radio 24/7).

Alle møder finder sted fra kl. 18 til 20 – bagefter byder ITD på en bid brød og en kop øl. Deltagelse er gratis.

 
Tid og sted for de i alt tre debatmøder:

27. januar – Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 22, 4100 Ringsted

28. januar – Blue Water, Trafikhavnskaj 9, 6701 Esbjerg

29. januar – City Tower, Værkmestergade 22, 8000 Århus

[add:452]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063