23948sdkhjf

Første nye Renault leveret i Danmark

I juni måned lancerede Renault Trucks et helt nyt og opdateret produktprogram, og fredag blev den første nye langdistancelastvogn i Danmark leveret til LMT Transport.

Lastbilen er en Renault T430 4x2 trækker Sleeper Cab med en 430 hk 11 liters Euro 6-motor med 2050 Nm, 200 mm motortunnel men med ståhøjde på 190 cm i førerkabinen.

Lastbilen bliver en del af LMT Transports flåde på 15 biler, hvoraf de seks er Renault, og den skal bruges til regional distribution og varetransport.

[pic:21289]Faktisk havde LMT Transport først bestilt en Premium Road fra det franske mærke.

»Men da jeg fik billeder tilsendt fra produktlanceringen i Lyon tilbage i juni måned ændrede jeg mit køb,« fortæller Jesper Kjærsgaard, indehaver af LMT Transport.

Leveringen blev fejret med lidt godt til ganen og salgs- og produktspecialist fra Renault Trucks, Brian Jensen havde selv æren af at overrække nøglerne til Jesper Kjærsgaard fra LMT Transport - som det ses på det ene billede.

Den nye lastvogn vil pryde indkørslen på Faxevej hos LMT Transport indtil den 6. januar, hvor en velfortjent juleferie til LMT Transport er slut, og den nye lastvogn skal på arbejde.

[add:352]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063