23948sdkhjf

Ny teknisk konsulent til DTL

Finn Bjerremand Andersen siger farvel til Danske Transport Medier og goddag til DTL, når han 1. februar tiltræder en stilling som teknisk konsulent i brancheorganisationen.

Finn Bjerremand har siden år 2000 arbejdet som journalist på Trans Inform og Danmarks Transport-Tidende med speciale i testkørsler og andet teknisk branchestof.

Finn Bjerremand er oprindeligt uddannet bjærger ved forsvaret og som merkonom i transport/logistik og personaleadministration. Han har desuden været eksportchauffør, selvstændig vognmand og disponent i flere specialtransportvirksomheder.

Sideløbende har Finn Bjerremand Andersen i perioden 1985 til 1997 været sekretær i en erfagruppe for eksportvognmænd og har for transportpressen testkørt nye lastbiler siden 1987.

Finn Bjerremand Andersen bliver tilknyttet DTL's erhvervspolitiske afdeling under ledelse af DTL's erhvervspolitiske chef Ove Holm. Finn Bjerremand skal blandt andet arbejde med tekniske høringssager, medlemsservice på lastbilteknik, DTLs Kran Blok-erfagruppe, test af lastbiler og tekniske artikler til DTL Magasinet.

»Finn Bjerremand er en kendt og respekteret mand i vognmandserhvervet, og jeg er sikker på, at DTL og DTL's medlemmer vil få stor glæde af hans store viden om lastbilteknik,« udtaler DTL's adm. direktør, Erik Østergaard.

[add:352]

[add:432]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062