23948sdkhjf

Tiptrailer med kran til Ålborg

Aalborg Vognmandsforretning har fået leveret 1 stk. ny AMT 2-akslet tiptrailer med kantet tipkasse for asfalt. Traileren er leveret med 2 stk. 10 tons BPW-aksler med tromlebremser og en dækdimension, der hedder 425/50 R22,5 på stålfælge – samt udstyret med Knorr-bremseanlæg med EBS og RSP samt hæve-/sænkeventil.

Tipkassens ruminhold er på ca. 24 m3. Kassen er isoleret for asfalt, og endvidere er ilagt Hardox-indlæg i bunden i Hardox 450 4 mm. I bag har traileren 1 stk. flytbar kofanger for asfaltmaskiner.

Efterfølgende er der blevet monteret 1 stk. Fassi 23 TM-kran, som bruges til at grabbe asfalten af med.

Aalborg Vognmandsforretning har valgt denne løsning, da den giver større fleksibilitet, og samtidig kan tiptraileren læsse 11 ton mere, hvilket betyder mindre kørsel frem og tilbage. Dette er en større fordel ved fx anlægning af cykelstier i byer end en 4‐akslet forvogn med samme opbygning, idet den 2‐akslede trailer er nem at manøvrere rundt på smalle steder.

Samtidig kan trækkeren bruges som multitrækker 6x2 til blokvogstrailer eller tiptrailere uden ekstra vægt, da kranen er fastmonteret på traileren.

Carsten Larsen, som er ansvarlig for asfalt‐afdelingen hos Aalborg Vognmandsforretning, kan i disse dage fejre 25 års jubilæum som vognmand samt 60 års fødselsdag.

[add:38]

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188