23948sdkhjf

Ny forpagter godt i gang i Padborg

For knap tre måneder siden startede Vagn Køhler som forpagter hos OK Plus i Padborg. Han kommer med en solid viden fra forskellige brancher, som han kan bruge i arbejdet som hos OK Plus. Vagn Køhler har blandt andet arbejdet mange år inden for hotel- og restaurationsbranchen, hvor han kender til, hvad god service betyder.

»Jeg har en alsidig viden, som jeg synes kommer mig til gode på mange måder i arbejdet her på stationen,« fortæller Vagn Køhler.

»Jeg står for god service og godt købmandsskab, og jeg forventer det samme af mine ansatte, at de giver vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Jeg tror også, at man kommer længst med ærlighed og forventer også, at mine ansatte er ærlige. Samtidig forventer jeg, at de yder noget ekstra, hvis der er travlt og når der er knap så travlt, kan vi selvfølgelig sagtens have det sjovt,« siger han.

Under samme tag er der restaurant, hvor Vagn Køhler og hans personale hver dag sørger for, at der er hjemmelavet dansk mad på menukortet til 55 kr. for en ret, og hver tirsdag kan kunderne spise stegt flæsk og persillesovs ad libitum.

»Vi har selvfølgelig også frisksmurte sandwich og traditionel fastfood på kortet,« fortæller Vagn Køhler.

Ud over spisefaciliteter er der også mulighed for et bad, og man kan også leje et værelse hos OK Plus i Padborg.

[add:369]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063