23948sdkhjf

Erfaren MAN-mand takker af

Richardt Andersen, MANs erfarne salgschef i Esbjerg, har besluttet, at tiden er inde til at gå på pension efter hele 35 års ansættelse.

Det hører efterhånden til sjældenhederne, at medarbejdere nu om dage når helt op på 35 års ansættelse, og MAN fastslår, at det er en vellidt lastbilmand, med stor erfaring, der nu forlader den hektiske hverdag i lastbilbranchen.

Det begyndte med en Ford D 1414

Richardt Andersen har oplevet mange spændende ting i årenes løb, siden han for godt 35 år siden solgte sine første lastbil – en Ford D 1414 til Frode Laursen. Det er blevet til mange solgte lastbiler siden da, og Richardt Andersen har haft travlt lige til det sidste.

Inden han fratræder, når han således at levere karrierens sidste lastbil, MAN TGS 26.480 6x6H 3 akslet trækker med tandemtræk samt Hydrodrive, opbygget med en Palfinger 53002, til Vognmand Preben Leth, Ribe. Dermed bliver bilen Ribes største kranbil med en rækkeevne på 30,1 meter.

Reception fredag 4. januar 2013

Med så mange år på bagen inden for lastbilbranchen, har Richardt Andersen efterhånden opbygget et stort netværk af kunder og forretningsforbindelser. MAN håber, at alle som i årernes løb har kendt Richardt kommer og sige farvel.

Det sker ved en uhøjtidelig reception fredag 4. januar kl. 14 til 17 hos MAN i Esbjerg.

[add:380]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062