23948sdkhjf

Lastas, Stokholm og Rossen sang julen ind

Tænker man på julekoncert, tænker mange på sanger og entertainer Stig Rossen, der for nogle er indbegrebet af julestemning. Her i julemåneden har Lastas A/S bidraget med at stille en DAF XF trækker til rådighed, sammen med en Kel-Berg City-trailer. Traileren er udsmykket med fint print fra City Skilte ApS, og den har besøgt 20 byer over hele landet.

Transporten foretages i samarbejde med Stokholm Transport A/S. Jakob Stokholm er ansvarlig for transporterne sammen med tekniker Christian Sørensen til de mange julekoncerter. De sørger for at få bragt de mange tons grej frem, så danskerne kan få en god juleoplevelse.

[pic:19080]»Vi har specialiseret os i koncert-transporter, og det er blandt andet på den baggrund, at samarbejdet med Stig Rossen og Lastas er kommet i stand,« fortæller Operation Manager Jakob Stokholm.

»Det er rigtigt spændende at deltage i turneen og sikre, at grejet når frem. Og der er fart på, for en time efter en koncert er slut, har vi pakket ned og er på vej videre ud i landet,« forsætter Jakob Stokholm. Han har været med på hele jule-turneen.

Sidste koncert på den landsdækkende turné var i Skærbæk Fritidscenter den 19. december.

Stokholm Transport A/S råder over 45 trækkere, alle DAF´er.

[add:373]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062