23948sdkhjf

DEBAT: 3F er allerede derude

Jeg undrer mig lidt over, hvor Lars Jørgensen vil hen med sin ide om, at vognmændenes manglende inddrivelse af pensioner er 3F`s store chance for at gøre noget for medlemmerne.

Er det gået helt hen over hovedet på LJ, at 3F faktisk dagligt møder på arbejde for at gøre noget for medlemmerne, og at man allerede har skaffet medlemmerne millioner af kroner, som vognmændene har "glemt" at indbetale til deres respektive pensionskasser?

Det interesserer mig fordi, jeg ofte hører, at 3F er for dårlige til at kommunikere ud, hvor meget de egentlig gør for medlemmerne, og dertil er for seriøse til at køre intetsigende kampagner om champagnepropper og andet gøgl, som Krifa er specialister i.

En bredere og mere aggressiv mediepolitik fra 3F ville uden tvivl gavne, især hvis man bevarer seriøsiteten. Men jeg har også indtryk af at mange foretrækker at kigge på store forlygter i såvel Scanias katalog, som i Rapport, og ikke rigtig gider at læse noget som helst fagligt.

Det, jeg har svært ved at forstå, er, at folk, der ikke gider gøre en indsats for at sætte sig ind i, hvad der foregår, altid er de første til at brokke sig.

Hans E. Kratholm Rasmussen
Møllevej 17
7500 Holstebro

[add:380]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063