23948sdkhjf

Transportfolk dystede på Padborg Park

For nylig havde belgiske Transics' danske repræsentant, Christian Johnstad sammen med repræsentater fra Transics' hovedkontor i Leper inviteret repræsentanter fra 12 større danske transportvirksomheder til at køre om kap i hurtige racerbiler på Padborg Park - og til at høre mere om de løsninger med hensyn til eksisterende high-end flådestyring og Transics nye løsning til overvågning og tyverisikring af trailere - TX Magellan - som Transics tilbyder.

»Vi havde en rigtig hyggelig dag på banen i biler som Lotus Elise og Mercedes-Benz DTM,« siger Christian Johnstad.

[pic:17482]Efter de indledende heat, hvor banetiden lå på 1.24 sekunder, hvor de professionelles tid ligger på 1.08, gik det løs i den afgørende dyst, som blev vundet af Palle Albertsen fra H. Daugaard A/S i Kolding med Lars Stokholm fra Stokholm Transport på andenpladsen efterfulgt af Peter Frost Rasmussen fra Contino på tredjepladsen.

Førsteprisen var trailerovervågningssystemet TX Magellan GEO 7500, der sender sin position 6 gange i døgnet, gratis i et år, prisen til andenpladsen var TX Magellan GEO 5000, der sender position 4 gange i døgnet, gratis i et år, mens tredjepladsen udløste TX Magellan 3000, der sender position to gange i døgnet, gratis i et år.

[add:306]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047