23948sdkhjf

Skive Køletransport A/S skifter ejere

De hidtidige ejere af Skive Køletransport A/S, Anders & Aase Kristensen, har overdraget virksomhedens aktiver til en ny ejerkreds, oplyser selskabet.

Den nye ejerkreds består af:

Peter og Susanne Sørensen med 45% og Anders Mikael Christensen og Anne-Mette Lautrup med 55%.

Ejere med stor erfaring

[pic:16862]Peter Sørensen er i dag på 11. år ansat i Skive Køletransport A/S. I det nye selskab fortsætter Peter sit daglige arbejde som transport- & logistikchef.

Anders Mikael Christensen er 41 år og har mere end 26 års erfaring i lastbil-branchen, først som mekaniker, derefter som værkstedschef og i de senere år som salgschef for eftermarkedet.

Hele pakken

[pic:16861]»Skive Køletransport A/S vil i fremtiden fokusere endnu mere på totalleverancer, hvor det ikke “kun” er at levere transporter fra A til B, men også det at være i stand til at levere "hele pakken" til vores kunder, så de derigennem får mulighed for at bruge deres ressourcer på det, de er bedst til,« udtaler Anders Mikael Christensen.

»Skive Køletransport A/S skal udvise optimal kreativitet i de løsninger, vi tilbyder vores kunder. Det er et faktum, der kræver godt håndværk og gode håndværkere, og derfor skal vores ansatte være blandt de bedste i branchen. Kunder, der laver en aftale med os skal vide, at vi aldrig leverer halve løsninger,« lyder det fra Anders Mikael Christensen.

Anders & Aase Kristensen fortsætter i den nye virksomhed, ligesom alle medarbejdere bliver flyttet med over. Anders Kristensen indtræder i øvrigt som medlem af bestyrelsen.

[add:243]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078