23948sdkhjf

Automatiske snekæder kan redde liv

Kørsel på sne- og isdækkede veje giver både bekymringer og udfordringer. På den ene side er det besværligt at sikre sig mod udskridning; men på den anden side kan det få uoverskuelige konsekvenser, hvis ikke man gør det.

Med Onspots automatiske snekædesystemer er det nemt altid at være beredt på sne- og isdækkede veje. Da kæderne aktiveres ved et tryk på instrumentpanelet, har chaufføren mulighed for nemt at forebygge glatføreulykker på ethvert tidspunkt. Onspot kan til- og frakobles under kørslen, endda ved hastigheder på op til 50 km/t. Når der trykkes på aktiveringsknappen, svinger systemets arme ud og slynger kæderne ind under de trækkende hjul.


En slags forsikring

Hos den danske importør, VBG i Ejby, ser direktør Per Mikkelsen først og fremmest produktet som en forsikring:

»Onspot sparer mange bekymringer i vintervejret. Produktet modvirker besvær, forsinkelser og utryghed; og man reducerer risikoen for ulykker, der i værste fald kan koste menneskeliv.«

Onspot kan benyttes med de fleste gængse lastbiler, busser og varevogne, hvor systemet monteres med forbindelse til drivakslen i hver side af køretøjet. Det leveres med beslag, som er tilpasset den enkelte model og dermed sikrer stabil fastspænding.

[add:180]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062