23948sdkhjf

Team 1 klar til værkstedsfinale

Team 1 fra aut. Scania-forhandler Scania Biler A/S i Silkeborg har netop vundet den danske finale i Scanias internationale Top Team-konkurrence for værksteds- og reservedelspersonale. Team 1 har dermed kvalificeret sig til den europæiske finale hos Scania i Belgien.

Team 1 blev vinder af den danske finale, som blev afviklet hos den danske Scania-importør Scania Danmark A/S i starten af december. Bag navnet Team 1 gemmer der sig fem dygtige medarbejdere fra Scania Biler A/S i Silkeborg. Det er mekanikerne Tommy Ottesen, Per Andersen og Kurt Hansen samt lagerekspedienterne Jens J. Jespersen og Søren Christensen. Dertil kommer værkfører Søren Lysdahl, der fungerede som holdleder.

I Top Team-konkurrencen dyster værksteds- og reservedelsmedarbejdere hos de aut. Scania-forhandlere på produktkendskab, fejlfinding og reservedelskendskab. Hvert hold består af mekanikere og reservedelspersonale, der i samarbejde skal løse en række komplicerede opgaver inden for fejlfinding og reparation af Scania-lastbiler og -busser.


Klar til international finale

Formålet med Top Team-konkurrencen er at sætte fokus på medarbejdernes faglige viden og samarbejde for derved at øge kvalitetsniveauet i alle dele af Scanias serviceorganisation.

Årets Top Team-finale blev en stor succes for Scania Biler, der besatte alle tre medaljepladser. Vinder blev som nævnt Team 1 fra Silkeborg foran Team Panda fra Kolding samt TeamLarsen ligeledes fra Silkeborg.

Ud over æren ved at være bedst i Danmark vandt Team 1 også retten til at repræsentere Danmark i en europæisk finale. Den afholdes i maj 2011 i Belgien. Derfra går de bedste europæiske hold videre til en stor verdens-finale på Scania-fabrikken i Södertälje, hvor de bedste hold fra Europa, Latinamerika og Asien dyster om at være verdens bedste i Scania-service.

[add:180]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094