23948sdkhjf

Får 11 nye fragtbiler på én gang

På trods af finanskrise og mørke skyer over økonomien er der stadig masser af gods, der skal transporteres og distribueres til både virksomheder og private.

Derfor har fragtmand J. Nørgaard Petersen A/S i Taastrup netop fået leveret 11 nye Scania lastbiler på én gang.

De mange nye lastbiler skal indgå i J. Nørgaard Petersens flåde på i alt 50 fragtbiler og køre i det storkøbenhavnske område i Danske Fragtmænds landsdækkende distributionssystem.

»Vi har for nylig overtaget Køge Fragtcenter, og der fulgte en stribe ældre lastbiler med i købet. Samtidig stod nogle af vores andre lastbiler efter planen til udskiftning, og vi har investeret i de mange nye Scania lastbiler for at fremtidssikre virksomheden,« fortæller Jesper Nørgaard der er 3. generation i virksomheden.

To forskellige typer

De 11 nye lastbiler er fordelt med syv traditionelle fragtbiler af typen Scania P 230 med fast lad og læssebagsmæk, to sættevognstrækkere af typen P 340 samt to sættevognstrækkere af typen P 380.

»Det gælder om at have en fleksibel lastbilflåde, så vi altid råder over det mest effektive materiel til de forskellige kørselsopgaver. De almindelige fragtbiler bruges til distribution af mindre partier gods, mens sættevognstrækkerne kan klare større læs,« siger Jesper Nørgaard.

De nye biler er leveret af Scania Biler A/S i Ishøj.

[add:120]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111