23948sdkhjf

Det kan Færdselsstyrelsen ikke være bekendt

Artiklen “Konkurs vognmand har stadig tilladelser” har fået vognmand Christian Jensen, Frederikshavn til at sende dette indlæg:

“Ja, man må slet og ret sige: Hvor åndssvagt kan det dog være. Færdselsstyrelsen afslører jo sig selv ved at oplyse om, at selv en idømt fængselsstraf og ulovlig våbenbesiddelse og brug af samme, spirituskørsel og konkurs ikke er nogen hindring for fortsat at have køretilladelser.

Et stort og måbende spørgsmålstegn må vise sig i ethvert normalt transportansigt, når man hører sligt.

Når det så er sagt, så er jeg helt sikker på, at Færdselsstyrelsen har et “goddag-mand-økseskaft” svar på det. De har da ikke fattet en skid af det hele.

Hvis de bare var deres opgave en lille smule voksen, så ville opgaven da være at få den advokat, som er den, der tjener mest på den konkurs, til pr. omgående at sende alle tilladelser tilbage og så i øvrigt lade politiet kontrollere, at der ikke køres mere.

Færdselsstyrelsen kan simpelhen ikke være det bekendt. Og hvor er det afslørende for styrelsen. Det må være endnu et bevis på, at alt bare daller afsted også på det her område og ikke bare på det økonomiske.

Og branchen må simpelhen kræve, at der sker en tilbagekaldelse af alle tilladelser pr. omgående.

Mon ikke denne styrelses fremtid skal sættes på dagsordenen i det nye år?

Jeg vil hermed gerne være den, der har fremsat dette forslag.”

Christian Jensen
Nordvej 12
9900 Frederikshavn

[add:15]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.056