23948sdkhjf

Vognmand får 40 nye biler

Jørgen Jensen Distribution A/S har fået leveret 40 nye Mercedes-Benz lastbiler fra Ejner Hessel i Brande. Det svarer til cirka halvdelen af vognparken, som nu stort set udelukkende består af Mercedes.

De 40 biler er fordelt på 14 stk. Mercedes Actros tæppebiler med anordning til aflæsning af tæpperuller, 14 stk. Axor fragtbiler til stykgodstransport, 6 stk. Axor sættevognstrækkere, 4 stk. Axor tæppebiler og 2 stk. Sprinter til distributionskørsel.

Derudover fik transportvirksomheden leveret 2 stk. kærrer af mærket Zorzi, som Ejner Hessel også forhandler. Det er Frank Pedersen fra Ejner Hessel i Brande, der har stået for salget af det nye transportmateriel.

En del af Transportgruppen

Jørgen Jensen Distribution er en del af Transportgruppen, som består af et landsdækkende distributionsnetværk.

Fokusområderne ligger især på stykgodskørsel, distribution af tæpper samt drift og styring af lagerhotellet. Virksomheden blev grundlagt i 1950’erne, og i dag står direktør Anders Borg for den daglige ledelse.

Firmaet har domicil på Uhregårds Allé 2 i Ikast, hvor der bl.a. findes et lagerhotel på 18.500 kvm, og der beskæftiges godt 100 personer.

[add:57]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078