23948sdkhjf

Hjælp til de trængende

Titan Lastvogne lancerer nu et nyt produkt rettet mod landevejens folk, der må slås med problemer med at komme af med vandet, når der er langt mellem de gode rastepladser.

Det er en reaktion på den omtale, som problemet har fået i medierne efter fundet af de mange plasticflasker og andre beholdere i vejgrøfter, som er til gene for naturen og andre mennesker, skriver producenten selv i en pressemeddelelse:

[add:15]

»Hos Titan Lastvogne A/S har vi valgt at hjælpe chaufførerne, naturen og de folk, der arbejder langs vore veje. Som et forsøg vil afdelingen i Karlslunde i januar måned forsyne de eksportbiler, der får lavet serviceeftersyn, med en ”P-Bag”.

Udviklet til jagerpiloter

”P-Bag” er en specielt udviklet plastpose med en anatomisk udformet tragt med urinopsamler, som kan benyttes både af mænd og kvinder. ”P-Bag" er oprindeligt udviklet til jagerpiloter og hospitaler i Sverige.

P-Bag kan rumme op til 1,5 liter væske og indeholder et pulver, der straks efter brug blander sig med urinen, som bliver til en blød geleagtig masse. Dette gør, at selvom posen skulle blive utæt, er det ikke et problem, lugtgener forekommer ikke, og posen kan bortskaffes i skraldespanden næste gang, der gøres holdt. Alle materialer er miljøvenlige, og skaber derfor ingen forurening.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064