23948sdkhjf

Volvo beholder Viking Lastbil

Efter flere måneders forhandlinger har Volvo Truck Corporation besluttet at beholde Volvo Viking Lastbil A/S, som Volvo overtog 1. september 2004.

Dog overtager den privatejede Volvo forhandler Autohuset Vestergaard A/S med virkning fra 1. februar i år Viking Lastbils afdeling i Horsens.

Samtidig er det besluttet, at Volvo Truck Center København A/S, Volvo Truck Center Aalborg A/S og Viking Lastbil A/S i løbet af 2005 bliver fusioneret til ét selskab med navnet Volvo Truck Center Danmark A/S, som med 400 medarbejdere bliver Danmarks største Volvo forhandler.

Adm. direktør fratræder

Ifølge Lastbil Magasinets oplysninger har Volvo Truck Corporation forhandlet med de tre autoriserede Volvo-forhandlere Autohuset Vestergård A/S, Skifter Lastbiler A/S og Titan Lastvogne A/S om overtagelse af enten hele Viking Lastbil A/S - eller dele af virksomheden. Men det blev altså kun til en enkelt afdeling.

Carsten Abel tiltræder som adm. direktør for Volvo Truck Center Aalborg, og er således adm. direktør for alle tre selskaber.

Hans Jørn Sørensen fratræder sin stilling som adm. direktør for Volvo Truck Center Aalborg, men fortsætter i en overgangsperiode som rådgiver for ledelsen.

Salgsdirektør fratræder

Harry Laustsen har i forbindelse med strukturændringerne ønsket at fratræde sin stilling som salgsdirektør for Viking Lastbil A/S, hvilket er sket.

Markeds-kommunikationschef Peter Andersen, Volvo Danmark, siger til Lastbil Magasinet, at Harry Laustsen fik tilbud om at blive i organisationen.

I forbindelse med Volvos overtagelse af Viking Lastbil A/S 1. september i fjor fratrådte den hidtidige adm. direktør Hans Berntsen.

Arla-mand bliver direktør

Som ny servicemarkeds-direktør er Henrik Steen-Jørgensen tiltrådt pr. 1. januar med det overordnede ansvar for alle servicemarkeds-aktiviteterne hos Viking Lastbil og de to Volvo Truck Centre, samt ansvaret for de daglige aktiviteter i Viking Lastbil og Volvo Truck Center Aalborg. Henrik Steen-Jørgensen kommer fra en stilling som fabriksdirektør hos Arla Foods.

På salgssiden er Nicholas Kjær pr. 1. januar udnævnt til salgs- og marketingchef med ansvar for salgsaktiviteterne i Viking Lastbil og Volvo Truck Center Aalborg. Nicholas Kjær kommer fra en stilling som international salgschef i Volvo Nordic Region.

Viking Lastbil har afdelinger i Viborg, Århus, Randers, Holstebro, Skive, Thisted og Grenå.

Vi forsøgte i går at få en kommentar fra Volvo Lastvogne Danmarks adm. direktør Carsten Abel, men det lykkedes ikke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08