23948sdkhjf

Stævninger sendes inden jul

Ejer og direktør af Energi Olieprodukter, Ærø fik ikke det ønskede dementi fra olieselskaberne OK og DK. Derfor arbejder hans advokat på at fremsende stævninger mod direktørerne for selskaberne inden jul.

”Ingen kommentar.”

Sådan siger direktør og ejer af Energi Olieprodukter på Ærø, Svend Aage Secher og henviser til sin advokat Lemmy Fialin, advokatfirmaet Bertel Rasmussen & Fialin Svendborg, med den begrundelse, at det nu er advokaten, der står for kontakten med pressen.

”For at koordinere tingene har vi aftalt, at det er mig, der udtaler mig til pressen. Vi er ved at udarbejde stævninger mod direktørerne for DK og OK. Jeg forventer, at de bliver afsendt inden jul, og så må vi afvente selve retssagen engang i løbet af det første halve år,” siger Lemmy Fialin.

Han pointerer samtidig, at direktørerne fra de to olieselskaber ikke har vist tegn på, at de vil trække deres negative udtalelser om Sven Aage Sechers forretningsmetoder tilbage, og det er på den baggrund, at stævningen sendes af sted. Sidste frist for at undgå en retssag for bagvaskelse var fredag klokken 14 i sidste uge.

Også sendt videre

Direktøren for DK ønsker heller ikke at kommunikere med pressen i sagen. Fra selskabets side blev der henvist til advokat Erik Hørlyck, advokatfirmaet Hørlych & Partnere Aarhus.

”Jeg har for øjeblikket ingen kommentar til forholdet. Vi afventer og ser, hvad der sker. Foreløbig har vi ikke set nogen stævning,” siger advokat Erik Hørlyck.

Hos OK var det i går ikke muligt at træffe adm. direktør Mogens Poulsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062