23948sdkhjf

Nyhedsbrev om forsikringsstigning

Direktør Peer Heitmann Madsen, Heitmann Madsen Assurance Rødekro, vil råde vognmænd til i næste års budget at tage højde for den præmiestigning, der uvilkårligt vil komme som følge af ændringen af loven, som vil betyde højere erstatninger ved personskader.

Nyhedsbrevet til vognmandskunder:

”Folketinget har vedtaget en ændring af erstatningsansvarsloven med virkning fra 01.07.2002.

Det vil betyde væsentligt højere erstatninger i forbindelse med personskade, hvilket så betyder, at vi kan forvente en betydelig præmiestigning på alle ansvarsforsikringer – herunder også på motoransvarsforsikringerne.

På nuværende tidspunkt kender vi ikke stigningerne, men det har blandt andet været nævnt i pressen, at de store selskaber som Topdanmark, Tryg-Baltica og Codan har skønnet, at disse ændringer kan betyde stigninger på op til 20 til 30 procent på ansvarspræmierne, hvilket typisk svarer til, at en bilforsikring stiger med cirka 10 til 15 procent, men den endelige konsekvens af ændringen kender vi endnu ikke.

Vi skal dog opfordre til, at man i sin budgetlægning/kontraktsforhandling for 2002 tager højde for disse stigninger.

Med vort kendskab til forsikringsselskaberne, er vi ret sikre på, at de vil benytte lejligheden til at gennemføre en stigning i løbet af sommeren 2002 på et eller andet niveau.”

Underskrevet

Direktør Peer Heitmann Madsen

Heitmann Madsen Assurance A/S, Rødekro

Læs også: “Præmiestigninger på vej.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062