23948sdkhjf

Arrangør af truckershow har trukket sig

Manden bag Stevns Truckerstævne & Kræmmermarked vil ikke være med længere.

Initiativtageren til Danmarks ældste truckerstævne i Lyderslev på Stevns, Erik Jakobsen har med øjeblikkelig virkning trukket sig ud af det traditionsrige arrangement.

Efter at have været koordinator af 17 velbesøgte truckerstævner i træk siden starten i 1985, vil Erik Jakobsen ikke være med længere. Begrundelsen er, at arrangørerne - bestyrelserne for de lokale idrætsklubber - vil skære ned på antallet af udstillede lastbiler. Samtidig er Erik Jakobsen imod planerne om at skære i bl.a. spiseudgifterne til de chauffører, der udstiller lastbiler.

Julebrev på vej

Inden jul modtager alle de chauffører, der inden for de seneste år har udstilet biler i Lyderslev, et brev fra Erik Jakobsen, hvor han fortæller nærmere om sine bevæggrunde til at trække sig ud af arrangementet. Han siger til Lastbil Magasinet, at han ikke vil udtale sig om sagen på nuværende tidspunkt, fordi han gerne vil slutte samarbejdet på “en fair måde”, som han udtrykker det.

Ingen, der har udstillet biler i Lyderslev, kan være i tvivl om den store betydning Erik Jakobsen har haft for truckerstævnet, som han selv fik idéen til i sin tid.

Ifølge planen skal Stevns Truckerstævne & Kræmmermarked 2002 finde sted fra 31. maj til 2. juni.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062