23948sdkhjf

Nye lastbiler på gammelt slot

De nye Volvo FH og FM blev i går præsenteret for danske vognmænd på Egeskov Slot.

Nyt og gammelt mødtes, da Volvos nye FH- og FM-serier i går for første gang blev præsenteret for offentligheden. Det skete samtidig over hele verden, og i Danmark var præsentationen henlagt til det historiske Egeskov Slot på Midtfyn, hvis historie går tilbage til 1554. Her var flere hundrede indbudte vognmænd vidne til, at Volvo Danmarks adm. direktør Carsten Abel løftede sløret for de nye Volvo-modeller. Indtil da var det kun pressen, der havde set bilerne.

Forinden havde de forsamlede vognmænd fået en grundig orientering om nyskabelserne i de opgraderede FH- og FM-modeller. Det foregik i slottets riddersal, mens selve afsløringen fandt sted i Egeskov Slots veteranbilmuseum. Her stod de funklende nye, orange lastbiler omgivet af 60-70 år gamle biler af mærker som f.eks. Opel Blitz og Buick.

Efter afsløringen af de nye biler underholdt komikeren Amin Jensen, så vognmændene kunne klappe sig til varmen i den bidende kolde museumshal.

Lastbil Magasinet omtalte FH-serien i nummer 11-2001, mens FM-modellerne præsenteres i det nye blad, der udkommer i slutningen af næste uge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063