23948sdkhjf

Politik og virkelighed

I dag siger vognmændenes mand på tinge, Erik Jacobsen, Kruså farvel til Folketinget.

I dag, tirsdag den 20. november, handler som bekendt en hel del om politik. En af de politikere, der kan tage valgdagen ganske afslappet, er vognmand Erik Jacobsen, Kruså. Venstre-politikeren siger nemlig farvel efter otte år på Christiansborg. I stedet vil han hellige sig sin vognmandsforretning i Kruså.

I anledning af afskeden med landspolitik er Erik Jacobsen blevet interviewet af Jydske Vestkysten, der bl.a. spørger vognmands-politikeren om, hvad hans dårligste oplevelse er fra tiden i Folketinget. Efter at have sagt, at langt de fleste oplevelser har været positive, kommer Erik Jacobsen dog med et enkelt negativt opstød. Vi citerer:

"En anden ting, der ærgrer mig er, hvor lidt politikerne nogle gange har vidst, når de skulle træffe afgørelser. I en debat om lastbilafgifter sagde en af mine politiske modstandere, at lastbilerne burde beskattes endnu hårdere. Jeg gik hen til hende og spurgte, hvor meget hun troede en lastbil lagde i afgifter om året. Hun gættede på 25-30.000 kroner. Men det reelle tal er omkring 230.000 kroner. Det var skuffende at opleve den slags."

Man forstår, hvorfor den sønderjyske vognmand har valgt at vende tilbage den virkelige verden i erhvervslivet. God valgdag!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063