23948sdkhjf

Hellestrup er solgt

Det kendte transportfirma i Fredericia er overtaget af Team Rygaard A/S.

Hellestrup Transport og Spedition A/S er blevet overtaget af samarbejdspartneren Team Rygaard A/S. Samtidig er direktør Finn Hellestrup, søn af firmaets grundlægger Martin Hellestrup, udtrådt af bestyrelsen.

Med udgangen af året udtræder Finn Hellestrup også af direktionen, hvorefter Leif Andersen fortsætter alene som direktør.

Hellestrup Transport og Spedition A/S har haft en række dårlige år, der kulminerede i regnskabsåret 2000 med et underskud på 4,3 millioner kroner. Året forinden var underskuddet 449.000 kr., mens 1998-regnskabet endte med et minus på godt en million.

Team Rygaard og Hellestrup Transport & Spedition indledte i begyndelsen af året et såkaldt strategisk samarbejde. Med samarbejdet fik Rygaard adgang til Hellestrups terminal i Fredericia, som man bruger som udgangspunkt i det sønderjyske område. Samtidig fik Hellestrup adgang til Rygaards nationale distributionsnet. Rygaard har traditionelt været en national distributør, mens Hellestrup primært har beskæftiget sig med eksportkørsel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094