23948sdkhjf

Svar om MKJ Handel trækker ud

I går sendte Lastbil Magasinet mandagens artikler fra hjemmesiden vedrørende MKJ Handel til direktør Ole Blöndal, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Desværre trækker det nok lidt ud med svaret, da han har forladt direktørstolen i en uges tid.

Lastbil Magasinet sendte i går følgende e-mail til direktør Ole Blöndal, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen:

"Jeg har d.d. kontaktet erhvervsminister Ole Stavad, Ole Sohn (SF) og Frank Aaen (Enhedslisten) plus diverse myndigheder.

Lad mig påpege, at jeg samtidig sidder med en kopi af et brev sendt fra fuldmægtig Lars Bunch i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen med følgende citater vedr. styrelsens undersøgelse af årsregnskaber:

”Dette kan navnlig komme på tale, når styrelsen i forbindelse med modtagelse af årsregnskaber m.v. konstaterer revisionsforbehold – eller når styrelsen i forbindelse med tidligere års modtagelse har konstateret mangler - eller hvis styrelsen bliver opmærksom på overtrædelser i det

pågældende regnskab.”

MKJ Handel ApS CVR: 17552503 har siden 1997 afleveret regnskaber med støt stigende, negativ egenkapital, og revisoren påpeger hvert år, at han tager forbehold for fortsat drift.

I samtlige regnskaber er der skyldig MWST. Pligtskyldigt påpeger revisoren, at det er ansvarspådragende. Tre regnskaber er for sent indsendt. Det er 1997, 1999 og 2000.

Anpartsselskabsloven § 60 og 61.

Lad mig her henvise til dine egne udtalelser 10. oktober i Jyllands Posten i forbindelse med boksepromotor Mogens Palles sag om for sent indleverede regnskaber:

”Når en sag kommer så vidt, er det mest almindelige, at der ikke er penge i selskabet. Men er der kapital, vil skifteretten typisk give indehaveren lov til at reetablere selskabet.”

Nu er det svært at se, at der overhovedet er kapital i MKJ, hvorfor styrelsen bør gribe ind.

Samtidig kan hr. Leif Johansen ikke være et ubeskrevet blad i styrelsen med den række af konkurser, han har bag sig.

Desuden kan styrelsen vel ikke være ubekendt med hr. Leif Johansens kriminelle fortid.

Nu ved jeg af erfaring, at styrelser ikke udtaler sig i konkrete sager. Derfor vil jeg gerne vide, hvordan man forholder sig til selskaber, der i flere år kører med negativ egenkapital og stigende gæld.

Jeg vil gerne vide, hvordan man forholder sig til den ene sorte revisorpåtegning år efter år i et regnskab samt til forhold, som er ansvarspådragende

Endelig vil jeg gerne vide, hvornår man så griber ind over for sent indleverede regnskaber."

Direktøren træffes ikke

Allerede i fredags forsøgte vi at få selskabsstyrelsens kommentar til forholdene i MKJ. Da sad direktøren i møde, og nu er han ikke at træffe på grund af tjenesterejse.

”Tak for din henvendelse til Ole Blöndal, som er havnet på mit bord, idet Ole er på tjenesterejse hele ugen. Jeg har sat et par regnskabskyndige til at svare på dine generelle spørgsmål, og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.”

Den mail indløb til Lastbil Magasinet i går eftermiddag underskrevet Katrine Ring Andreassen,

informationsmedarbejder, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Informationsmedarbejderen vil få tilsendt dagens artikler fra hjemmesiden.

I de følgende dage vil Lastbil Magasinet nærlæse og skrive om MKJ´s regnskaber for 1997, 1998 og 1999.

Læs også artiklen: ”Ifølge loven skal der gribes ind mod MKJ Handel”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094