23948sdkhjf

Ingen kommentar fra Leif Johansen

Direktør Leif Johansen vil ikke diskutere de røde tal i MKJ Handel ApS med Lastbil Magasinet. Til gengæld kommer både politikere, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen samt øvrige myndigheder til at forholde sig til tingene.

Direktør Leif Johansen, MKJ Handel ApS i Kolding vil ikke kommentere på tingene, og han mener ikke, at han har røde tal i sit selskab.

Han vil ikke forholde sig til en revisorpåtegning, da han får forklaret, at bladet er i besiddelse af regnskaberne. Desuden afviser han, at MKJ har en lejekontrakt på otte trækkere i Tyskland.

Den går ikke

Vi fik heller ingen kommentar fra direktøren i Erhvervs-og Selskabsstyrelsen i fredags. Direktøren sad i møde, og trods et løfte om, at man i styrelsen ville finde en anden til at kommentere tingene, fik Lastbil Magasinet ingen tilbagemelding.

Til gengæld vil direktør Ole Blöndal nu blive præsenteret for artiklerne i sagen og udbedt en forklaring på, hvorfor der ikke er trukket i nødbremsen.

Det må være mindstekravet både fra den almindelige, danske skatteborger og de lovligt kørende vognmand, som skal konkurrere med firmaet i Kolding.

Ministerens problem

Valgkamp eller ikke. Sagen sendes også til erhvervsminister Ole Stavad (S). Tilsyneladende er der nemlig et par stykker i ministerens styrelse, som trænger til en alvorlig snak med den politisk ansvarlige på området.

Desuden vil Lastbil Magasinet sende artiklerne til et par håndplukkede medlemmer af folketingets erhvervsudvalg, som er politiske rivaler til Ole Stavad.

Det er jo ikke første gang, styrelsen ikke har foretaget sig noget i forhold til selskabers røde tal.

Cimbrer Spedition, Farsø fik held til at indsende det ene negative regnskab efter det andet, uden at myndigheden så meget som løftede et øjenbryn.

Hvad siger ”skattefar”

Endelig må man hos Told & Skat, Vejle, også forholde sig til tingene. Derfor tager Lastbil Magasinet kontakt til regionen.

Tidligere har to ansatte fra myndigheden brugt en hel dag hos en af bladets kilder til at gennemgå materiale vedrørende Leif Johansen.

Kilden stod med et hundrede tusinde kroners krav mod Kolding-direktøren, som dog blev betalt.

Med garanti vil politiet i Kolding ikke kommentere på tingene. Forsøget skal dog ikke fra bladets side udelades.

Vi følger op på tingene senere.

Læs desuden: ” MKJ Handel går i rødt.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078