23948sdkhjf

Volvos svar om låseproblemer

Lastbil Magasinet giver her ordet til Volvo vedrørende omgåelse af centrallåse. Samtidig hører både bladet og Volvo gerne fra bilejere, som har skaffet sig adgang til køretøjer ved at manipulere med det elektriske system. Kommentar fra Volvo:

"Vi er ikke bekendt med, at man kan fremprovokere oplåsning af dørlåsene ved at manipulere med det elektriske system på vore FH-modeller.

Foranlediget af dette spørgsmål har vores konstruktionsafdeling i Göteborg 29. oktober forsøgt at fremprovokere ”elektrisk oplåsning” af dørene uden at det lykkes.

Skulle der være læsere, som har oplevet, at dette er muligt på en Volvo, vil vi gerne kontaktes.

Det kan ske ved at rette henvendelse til Anton Freiesleben, Volvo Truck Corporation telefon 23.253227.

Vedrørende mekanisk oplåsning er vi bekendt med, at det er muligt at dirke en lås op. Vi arbejder for tiden på løsninger, som skal gøre det vanskeligere at dirke dørlåse op mekanisk og om muligt forhindre det totalt.

Vi skal dog gøre opmærksom på, at dørlåse også skal opfylde en række andre vigtige funktioner, som ikke må gå tabt, fordi man tilstræber 100 procent indbrudssikker lås. For eksempel må dørene på en Volvo ikke springe op af sig selv i forbindelse med en ulykke.

Derfor skal samtlige funktionskrav tilgodeses og vægtes."

Underskrevet:

Anton Freiesleben

Trucks Manager Nordic

Volvo Truck Corporation

Copenhagen, Denmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063