23948sdkhjf

Kendt trailerfirma fritstiller direktør

Schmitz Cargobull har sendt ægteparret Stamp på forlænget juleferie. Bruddet skyldes uoverensstemmelser omkring en verserende skattesag.

Direktør og medejer af Schmitz Cargobull Danmark A/S, Thorkild Stamp har med øjeblikkelig virkning forladt firmaet, der importerer og sælger de kendte tyske Schmitz trailere.

Sammen med sin hustru Dorte blev Thorkild Stamp fritstillet mandag og er nu officielt på ferie. Ledelsen af firmaet på Europavej i Padborg er midlertidigt overtaget af salgsdirektør Uli Schöpke fra moderfirmaet i Tyskland. Han bekræfter fritstillingen over for Lastbil Magasinet og siger, at der ikke er ansat en ny direktør, men at han indtil videre selv varetager posten. Derudover ønsker han ikke at kommentere forløbet.

Thorkild Stamp bekræfter, at ”han for første gang i otte år har tid til at købe julegaver til familien”, og at han næppe vender tilbage til firmaet. Han forventer ligeledes at sælge den aktiepost på 30 procent, som han har i det danske firma. Derudover har han ingen kommentarer.

Gode resultater

Såvidt Lastbil Magasinet erfarer, skyldes bruddet uoverensstemmelser omkring håndteringen af en verserende skattesag, der kører mod Thorkild Stamp.

Dorte og Thorkild Stamp overtog import og forhandling af Schmitz Cargobulls produkter i Danmark og Norge i 1994. Siden har firmaet oplevet stor fremgang og er markedsleder inden for flere kategorier af trailere.

Det kan næppe være på grund af de økonomiske resultater, at ægteparret er blevet fritstillet. Der har været sorte tal i alle årene, og det seneste regnskabsår gav et resultat på 6,1 mio. kr. Egenkapitalen er på 9,1 mio. kr. Schmitz Cargobull i Tyskland ejer 70 procent af aktierne i det danske selskab, mens Thorkild Stamp ejer resten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095