23948sdkhjf

Horsbøll retur til Falck

Orla Horsbøll, 53, vender tilbage til Falck efter halvandet års fravær. Horsbøll er fra årsskiftet blevet ansat som markedschef med det fulde ansvar for transportområdet, hvilket vil sige alle køretøjer over 3500 kg, inkl. busser.

Orla Horsbøll var gennem 7 1/2 år med til at opbygge Falck Euro Service, som han imidlertid forlod på grund af forskellig opfattelse af den måde, servicen skulle administreres på.

Falck ønskede at lægge den græseoverskridende nødservice ind under den generelle service, mens Horsbøll mente, at medarbejderne i Falck Euro Service skulle have et indgående kendskab til hverdagen i vognmandsbranchen.

I dag har Falck erkendt, at kunderne var tilfredse med det oprindelige Euro Service efter Horsbølls koncept, og derfor var det naturligt at hente ham tilbage. I den nye stilling som markedschef for hele transportområdet får han større beføjelser end tidligere.

Siden Orla Horsbøll forlod Falck har han bl.a. arbejdet som servicechef hos Lastas i Hedensted og senest et par måneder hos Dansk Autohjælp.

»Det er et ønskejob, jeg nu har fået,« siger Orla Horsbøll, der skal arbejde fra Falcks kontor i Århus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062