23948sdkhjf

DTL-direktør fylder rundt

Lederen af Dansk Transport og Logistiks erhvervspolitiske afdeling, vicedirektør Morten Lindbo, fylder 40 år i dag mandag den 11. december.

Morten Lindbo startede sin karriere i politiet og blev cand. jur. i 1991. Efter et par år i Udlændingestyrelsen, i den daværende Færdselssikkerhedsafdeling i Trafikministeriet og i Færdselsstyrelsen, kom han i 1995 til kontoret for erhvervstransport i Trafikministeriet, og her blev hans interesse for transporterhvervets vilkår for alvor vakt.

Derfor var det naturligt at fortsætte karrieren i Danske Vognmænd (fra 1. januar 1999 DTL), hvor han i 1997 blev ansat som kontorchef med hovedansvar for TIR-administrationen, internationale forhold og særlige erhvervsspørgsmål. I 1999 blev Morten Lindbo udnævnt til vicedirektør i DTL med ansvar for det erhvervspolitiske område.

Af natur hører Morten Lindbo til den solide og rolige type, der aldrig går i panik. Heller ikke når de aktuelle forhandlinger med skatteminister Ole Stavad spidser til. Morten Lindbo arbejder mest på de indre linier i DTL, hvor han med sin viden og indsigt er en særdeles god repræsentant for vognmændene i forhold til ministerier, styrelser og embedsmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078