23948sdkhjf

ScanPlan runder aftale nr. 1.000

Den danske Scaniaimportørs lastbil- og flådeadministration, ScanPlan har indgået vedligeholdelses- og reparationsaftale nummer 1.000.

Jubilæumsaftalen blev tegnet af den sønderjyske Scania forhandler Diesel-Gården A/S med vognmandsvirksomheden Barsøe A/S i Padborg.

Importøren, Scania Danmark A/S har gennem en periode tilbudt landsdækkende lastbil- og flådeadministration som en ydelse til vognmænd og transportvirksomheder. Baggrunden er, at stadig flere danske transportører, ifølge Scania Danmark, vælger at fokusere på selve transporten som kerneområde og outsourcer administrationen af produktionsapparatet - transportmateriellet - til andre.

Vedligeholdelses- og reparationsaftalerne kan tegnes på nye og brugte Scania lastbiler samt lastbiler, påhængsvogne og opbygninger af andre mærker. Aftalerne kan tegnes for et enkelt køretøj ad gangen, men kan også omfatte en større flåde af køretøjer.

Stigende marked

Hos ScanPlan forudser produktchef Michael Fries, at markedet for lastbil- og flådeadministration i Danmark kun kan gå én vej, nemlig opad.

»En administrationsaftale frigør mange ressourcer hos kunderne, som de kan anvende på at optimere deres virksomhed på andre områder. Som en del af Scania-koncernen har ScanPlan adgang til præcise data om driftsomkostningerne på Scanias lastbiler, og vi har desuden opbygget stor ekspertise om vedligeholdelses- og reparationsaftaler på andre typer køretøjer,« siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065