23948sdkhjf

Brugte lastbiler med garanti

Volvo giver garanti på hele drivlinen på biler, der er op til 6 år gamle. Garantien gælder over hele Europa.

En »Selected Used Truck« er et nyt produkt fra Volvo. Der er tale om, at Volvo giver brugtvognsgaranti på specielt udvalgte, velholdte og grundigt kontrollerede brugte Volvo lastbiler, med komplet dokumenteret service/reparationshistorik.

Garantien på en Selected Used Truck er 100 % dækning af hele drivlinen med et max. beløb på 10.000 Euro eller ca. 75.000 d.kr., som dækker både reservedele og arbejdsløn i garantiperioden.

Bilerne, der er med i ordningen, må højst have kørt 800.000 km og maksimalt være 6 år gamle.

Klare regler

Fra Volvos side er der helt klare regler og krav for at en bil kan få status som Selected Used Truck. Lastbilen gennemgås af en autoriseret Volvo forhandler, hvor alle vigtige kontrolpunkter undersøges og evt. fejl rettes eller repareres.

Alle Volvo´s lastbiler med D12 motorer testes med hensyn til kompression, cylinderbalance samt brændstofforbrugstest på PC-diagnosetester. Statusrapporten på bilen er tilgængelig for kunden.

Garantien kan flyttes

»Fordelen ved vores nye brugtvogns-garantisystem er, at alle Volvo lastbiler, som får Selected Used Truck status i hele Europa, gennemgår ensartede strenge kontrolkrav. Dermed kan garantien på lastbilen også overflyttes til en kunde i et andet land, fordi alt garantiarbejde styres via Volvo Truck Corporation som nyvognsgaranti,« siger Remi Nikolajsen, divisionschef hos Volvo Lastvogne og Busser Danmark A/S.

»Vores idé er også at øge sikkerheden og pålideligheden over for kunder, der ikke ønsker at købe ny lastbil. Kvaliteten er helt i top, og det skal også udmunde i kortere ståtid. Vi kalder det »truck up time«, fordi lastbilen jo først tjener penge til ejeren, når den kører,« tilføjer Remi Nikolajsen.

Divisionschefen oplyser, at programmet med Selected Used Trucks allerede er introduceret i flere lande, bl.a England og Finland. En Selected Used Truck kan kun købes hos en autoriseret Volvo forhandler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078