23948sdkhjf

Kendt lastbilmand skal sælge smøreolie

Arne Hansen, som indtil for godt et halvt år siden var medejer af den fynske Scania forhandler Bak & Hansen Bil A/S, skal nu sælge smøreolie for OK.

Arne Hansen er ansat af olieselskabet OK til at sælge smøreolie til lastbilværksteder over hele landet, samt til værksteder på Fyn.

Den 54-årige nybagte smøreoliesælger har været aktiv i transportbranchen i mange år. Han har bl.a. været driftsleder hos den tidligere Scania forhandler i Odense, Bech-Jacobsen og hos Volvo i Kolding.

I 1988 overtog han sammen med Tage Bak den fynske Scania forretning af Bech-Jacobsens enke, og firmaet Bak & Hansen Bil A/S blev etableret. Scania forhandleren, der er placeret ved afkørsel 50 på den fynske motorvej, blev i begyndelsen af dette år overtaget af Scania Danmark A/S.

I offentligheden vil Arne Hansen desuden være kendt som tidligere fodbolddommer i Superligaen.

Udover Arne Hansen har OK ansat to andre nye sælgere. Martin Christensen, 34 år, kommer fra A/S Dansk Shell, og hans arbejdsområde bliver værkstedsmarkedet i Jylland.

Martin Christensen er merkonom i markedsføring og har desuden gennemgået en række supplerende uddannelser inden for salg og management.

Kurt Theis Henriksen er 36 år, og han kommer fra en stillng hos Statoil A/S. Kurt Henriksen skal arbejde på værkstedsmarkedet øst for Storebælt. Ligesom Martin Christensen er han merkonom i markedsføring og har endvidere gennemgået en række supplerende salgsuddannelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079