23948sdkhjf

Stavad lægger op til dialog

I 11. time er skatteministeren parat til yderligere drøftelser med vognmændene. DTL's formand foreslår, at der nedsættes en arbejdsgruppe.

Skatteminister Ole Stavad vil have en ny drøftelse med vognmændene om dieselafgifterne.

I et svarbrev til DTL lægger han op til fortsatte drøftelser med DTL om dieselafgifterne og de danske vognmænds situation.

I brevet, som DTL modtog i går, giver Ole Stavad udtryk for en fortsat vilje til en saglig dialog om dieselafgifterne, grænsehandelen og de danske vognmænds situation i forbindelse med dieselafgifternes himmelflugt.

Skatteministeriet analyserer fortsat på hele udviklingen og vil i næste uge have nye tekniske drøftelser med DTL.

»Regeringen vil gå åbent ind i drøftelser med erhvervet, hvis det påvises, at der er forhold i skatte- og afgiftssystemet, der urimeligt eller unødvendigt skader vognmændenes internationale konkurrenceevne,« skriver Ole Stavad blandt andet i brevet til DTL.

Arbejdsgruppe

Skatteministerens udspil er blevet positivt modtaget af DTL. DTL's formand Kaj Nielsen foreslår i et lynsvar til ministeren, at der her og nu og direkte mellem Skatteministeriet og transporterhvervet nedsættes en arbejdsgruppe, der tager fat på problemerne.

DTL modtog skatteminister Ole Stavads svar torsdag, og det vil indgå i diskussionen på stormødet lørdag i Fredericia, hvor alle DTL's medlemmer er indbudt til at drøfte den aktuelle dieselsituation.

Både tidligere og i DTL's svar torsdag til skatteministeren slås det fast, at det er DTL's bestyrelses klare holdning, at man ikke accepterer nogen form for ulovligheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078