23948sdkhjf

Dieselhuset vandt

»Power Team« fra Dieselhuset A/S i Silkeborg vandt Scania organisationens Top Team konkurrence.

Medarbejdere fra den midtjyske Scania forhandler Dieselhuset A/S har netop vundet Scania organisationens interne Top Team

konkurrence for værksteds- og reservedelsmedarbejdere.

Næsten 200 medarbejdere fra de 31 Scania serviceanlæg over hele landet har i løbet af året dystet om at være hurtigst og bedst i fejlfinding og reparation af Scania lastbiler. Af de 37 deltagende hold havde otte kvalificeret sig til finalen, som blev afviklet hos den danske Scania importør i Herlev.

Dieselhuset A/S' vinderhold »Power Team« henviste i finalen et andet hold fra Dieselhuset, »Det Jydske Top Team«, til andenpladsen, mens »Team Sæby« fra den nordjyske Scania forhandler Im. Stiholt A/S besatte trediepladsen.

Fokus på kvalitet

Baggrunden for Scanias Top Team konkurrence er at sætte fokus på kvaliteten af servicearbejdet på kundernes lastbiler. I takt med at moderne lastbiler bliver mere og mere komplicerede, stilles der større og større krav til mekanikere og reservedelsfolk.

I konkurrencen indgår både en teoretisk og en praktisk del inden for alle områder af lastbilen, d.v.s. mekanik, elektronik, hydraulik o.s.v.

I den teoretiske del skal mekanikere og reservedelsfolk i fællesskab løse en række opgaver med udgangspunkt i Scanias servicelitteratur.

I den praktiske del skal deltagerne udføre fejlfinding på lastbiler og derefter udbedre fejlene så hurtigt som muligt. Også her arbejder mekanikere og reservedelsfolk sammen, idet fremskaffelse af de korrekte reservedele er forudsætningen for en korrekt udført reparation. Hele konkurrencen udføres under tidspres for at skabe så realistiske forhold som muligt.

Dieselhuset A/S' vinderhold »Power Team« skal senere på året repræsentere Danmark i en nordisk Top Team finale mod hold fra svenske, norske og finske Scania forhandlere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.149