23948sdkhjf

Dobbelt jubilæum

Forleden kunne Vestegnens Transportservice A/S, Solrød fejre 20 års jubilæum. Samtidig er det i år 10 år siden, virksomheden etablerede sig på Saturnvej i Horsens.

I spidsen for firmaet står den 54-årige direktør og ejer Finn Pedersen. Han har ikke fortrudt, at han for 20 år siden tog springet og blev selvstændig. Heller ikke selv om tiderne har ændret sig.

»Det har svaret helt til forventningerne, også selv om det i dag er en hård branche. Men det bliver ikke bedre, inden vi får hævet priserne. Det er også svært at være med, når polakkerne kommer og stjæler læssene til 200 kroner i døgnet. Dér kan vi ikke være med,« siger Finn Pedersen.

Vestegnen har 45 biler i Solrød og 15 i Horsens. De kører hovedsageligt med stykgods indenlands, men har også transporter til Frankrig og Sverige.

På begge adresser, som ejes af firmaet, er der desuden lagerkapacitet, og i alt har Finn Pedersen 88 ansatte i sit brød til at servicere kunderne.

»Vi kører fortrinsvis for egne kunder, mest små produktions- virksomheder. Blandt andet inden for rengøringsmidler. Desuden kører vi en del for trykkerier,« oplyser jubilaren

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079