23948sdkhjf

Dansker skal opbygge ny Volvo-funktion

Produktchef Anders Mikkelsen forlader den 31. august Volvo Lastvogne og Busser Danmark A/S.

Produktchef Anders Mikkelsen forlader den 31. august Volvo Lastvogne og Busser Danmark A/S. Det er sket til fordel for en ny stilling som chef for et teknisk salgssupport center hos moderselskabet Volvo Truck Corporation i Göteborg. Der skal Anders Mikkelsen opbygge en ny funktion, som skal øge omfanget af teknisk støtte til alle organisationens europæiske lastbilsælgere, i forbindelse med specifikation og bestilling af såvel standard- som kundetilpassede og specialbyggede biler.

I praksis betyder det, at den enkelte lastvognssælger på alle markeder i Europa får en eller flere kontaktpersoner, der vil være lokaliseret direkte på fabrikken, hvor de pågældende biler produceres. På denne måde vil Volvo fremover sikre, at sælgeren lynhurtigt kan få svar på tekniske spørgsmål i forbindelse med, at han evt. sammen med kunden sidder og specificerer en ny lastbil.

Udover at sælgeren har let tilgang til teknisk rådgivning, får fabrikken samtidig vigtige informationer om udviklingen på de enkelte markeder. Herunder specielt nye eller ændrede ønsker og behov fra kunderne.

»På denne måde sikrer vi styrket teknisk kompetence hos alle vores sælgere og øget samarbejde med opbyggerne,« udtalte Anders Mikkelsen kort før han flyttede til Gøteborg i begyndelsen af august sammen med hustruen Marianne og datteren Signe. De første måneder skal bruges til at udvikle centret. Alligevel forventes den direkte kontakt mellem fabrikkens produktteknikere og sælgerne at være på plads i midten af november måned.

Ifølge forlydender bliver Anders Mikkelsens tidligere job som produktchef hos Volvo i Danmark ikke genbesat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047