23948sdkhjf

Vognmand vil sælge og udleje lastbiler

To nye forretninger i samme hus ved E 45 er klar til at tage imod kunder fra både ind- og udland

Beliggenheden kan ikke være bedre, når det drejer sig om at få kontakt med landevejens folk. Det er da også en af de væsentligste årsager til, at vognmand Aage Sørensen har opført en 525 kvadratmeter stor bygning med kontor og hal til klargøring af biler ved frakørsel 33 på E 45 mellem Hobro og Støvring.

Fra adressen Industriparken 5 vil ejeren i fremtiden sammen med lejeren Ulrik Nielsen udleje og sælge brugt materiel til vognmænd og entreprenører.

”Jeg har gennem flere år drevet vognmandsforretning og brugtbilhandel fra Nysum, hvor jeg også bor, men jeg overvejer at opføre privatbolig ved nybyggeriet og flytte hele forretningen til stedet,” fortæller Aage

Sørensen.

I 1965 kom han første gang på hjul som selvstændig vognmand. Det har han været det meste af tiden siden. I dag med syv eksportbiler.

For seks år siden begyndte Aage Sørensen desuden at udleje trailere. Den del af forretningen fortsætter sammen med salget af brugte person-, vare- og lastbiler samt entreprenørmaskiner. Udover det vil han udleje vare- og lastbiler i alle størrelser.

Aage Sørensens forretning retter sig mod det danske marked, mens lejeren Ulrik Nielsen, Scandinavian Truck, til gængæld satser på udlandet. Indtil han rykkede ind i Industriparken, drev han sin forretning fra

Vebbestrup ved Hobro.

”80 procent af min handel går til eksport til blandt andet Polen, Ungarn, Spanien og Italien. Men jeg kan også mærke, at de russiske kontakter er ved at røre på sig igen efter sammenbruddet i Østeuropa i 1998,” fortæller Ulrik Nielsen.

Udover at han opkøber lastbiler, tager han også brugt materiel i kommission fra blandt andet leasingselskaber. Altsammen med videresalg for øje. Inden Ulrik Nielsen blev selvstændig, var han ansat hos Iveco, Aalborg. Dels som forretningsfører i fem år - og dels som brugtvognschef i fem år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.052