23948sdkhjf
Del siden

Tradium

Tradium er et uddannelsesmæssigt kraftcenter i Randers, som består af en fusion i 2010 mellem Handelsskolen Minerva og Randers Tekniske Skole – to traditionsrige, velrenommerede uddannelsesinstitutioner med rødder helt tilbage i 1800-tallet.

Flere uddannelsesmuligheder
Tradium åbnede officielt dørene som én samlet skole den 16. april 2010. Den nye skole ophæver kløften mellem det merkantile og det tekniske og tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder på tværs af faggrænser samt en masse spændende tiltag bl.a. inden for iværksætteri og innovation. Noget som optimerer undervisningen, og som i stigende grad efterspørges af erhvervslivet.

Opkvalificerer arbejdskraften
På Tradium bruger vi fortiden som et fundament til at skabe uddannelser, der svarer til fremtidens krav. Den nye struktur, vi har skabt, giver os mulighed for at opruste på en lang række områder, således at Tradium i stadig stigende grad kan være med til at opkvalificere arbejdskraften i Østjylland - og dermed gøre Randers, Djursland og Mariagerfjord til attraktive alternativer til Århus og Aalborg, hvor unge mennesker og erhvervslivet vælger at etablere sig.

Uddannelser på 7 adresser
Der går på nuværende tidspunkt flere end 4000 årselever på Tradium, fordelt på uddannelser på 7 forskellige adresser i Randers, Hobro og Pederstrup. Skolen har et solidt netværk i erhvervslivet og samarbejdsrelationer til højere læreanstalter i både ind- og udland.

Tradium
Vester Alle 26
8900 Randers C
Danmark
CVR nummer: DK32806872
P nummer: 1016409304
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032