23948sdkhjf

Lad professionelle håndtere importen af dine biler

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være en stor udfordring at importere en bil korrekt og sikkert, da der ofte er mange forskellige regler og love, der skal overholdes. Derfor er professionel hjælp altid en fordel, når det gælder import af biler. Dansk Motor Finans kan eksempelvis hjælpe med import af bil fra Tyskland, så man som mindre bilforhandler ikke behøver at skulle bakse med de forskellige regler og transporten. Professionelle virksomheder har det nødvendige kendskab til alle de relevante love og regler omkring import af biler - fra papirarbejde til transport.

Det er ikke kun de største bilforhandlere, der behøver at importere biler

De største bilforhandlere har et stort netværk, de selv kan trække på for at få importeret de biler, de gerne vil. Det er der ikke mange små bilforhandlere, der har mulighed for, men derfor kan de stadigvæk godt få importeret biler. Det kan være, at man ønsker at få fat i en bestemt model eller mærke, som ikke er tilgængeligt på det lokale marked. Små bilforhandlere kan få hjælp af importvirksomheder, der allerede er sat ind i de forskellige regler og processer, når det kommer til import af biler. Mod et administrations- og transportgebyr kan man derfor få importeret den bil, man gerne vil have.

Dansk Motor Finans hjælper dig igennem hele processen

Dansk Motor Finans er blandt andet specialister i bilimport, og kan derfor hjælpe forhandlere med at købe, registrere og transportere den bil fra udlandet, som de har udset sig. De har arbejdet med processen mange gange før og kender derfor til beskatningen og kravene til de importerede biler, og de kan derfor hjælpe dig som forhandler med at få styr på importering, og om bilen i det heletaget er værd for dig at købe, da de også tilbyder at indhente en gennemgående rapport af bilen, du har udset dig, før du vælger at købe.

Undgå probemer med importen

Når man importerer varer fra udlandet, er det vigtigt at man har styr på alle de forskellige regler og love der gælder for denne type af import. Dette kan være alt fra toldregler til krav om dokumentation og andre papirer. Derfor er det en god idé at søge råd hos eksperter indenfor feltet, som kan hjælpe med at guide dig igennem processen, eller måske endda sørge for processen selv. Dette vil spare dig for meget tid, og forhindrer mulige ekstraomkostninger, da du undgår problemer med importen.

Hvis du ønsker at importere biler, er det klogt at overlade denne opgave til professionelle. Dansk Motor Finans har meget erfaring inde på området og kan bistå dig gennem hele processen.

Send til en kollega

0.031