23948sdkhjf

BERA Stilladser - professionel stilladsudlejning

BERA Stilladser er et stilladsudlejningsfirma, der betjener kunder i Aalborg, Skagen, Frederikshavn, Støvring, Hobro, Hjørring, Brønderslev og andre byer i Nordjylland. Virksomheden har omfattende viden om stilladser og opsætning af forskellige stilladstyper.

BERA Stilladser kan håndtere både små og store projekter, hvad enten det drejer sig om stilladser til renovering eller større byggerier. Virksomheden har mange års erfaring med udlejning og opsætning af forskellige stilladstyper og kan derfor håndtere en bred vifte af opgaver.

Stilladsoverdækning

Stilladsoverdækning strækker sig over hele taget og beskytter mod regn og sne. Dette gør det nemmere at overholde tidsplaner og opretholde arbejdsprocessen uanset vejret.

En anden løsning er klimaskærm, der giver mulighed for at arbejde under alle vejrforhold. Klimaskærmen sikrer en tør facade og skaber et behageligt arbejdsmiljø.

Virksomheden tilbyder også Geda-hejs og materialehejs, der giver en ergonomisk og enkel løsning til tunge løft på byggepladsen. Disse hejs er ideelle til byggeri i højden og kan lette arbejdsbyrden for håndværkere.

BERA tilbyder følgende typer stilladser:

  • Hængestilladser anvendes, når det ikke er muligt eller sikkert at opsætte et traditionelt stillads. Disse stilladser er ophængt og kan tilpasses forskellige arbejdssituationer.
  • Skinnestilladser og rullestilladser er yderligere muligheder og anvendes ofte på gennemgående skinner. Disse stilladser er fleksible og nemme at justere, hvilket gør dem velegnede til forskellige byggeprojekter.
  • Facadestilladser er optimale til renovering af bygningers facader. De er sikre og pålidelige og sikrer effektiviteten og sikkerheden under renoveringsprocessen.
  • ERGO stilladser, også kendt som murstilladser, tilbyder en løsning til opmuring, montering af vinduer og tagarbejde samtidigt. Disse stilladser er ideelle til at optimere arbejdsgangene og spare tid på byggepladsen.
  • Industristilladser og søjlestilladser er yderligere muligheder, der giver høj lastkapacitet og kan tilpasses trange pladser. Disse stilladser er velegnede til industrielle projekter og har forskellige anvendelsesmuligheder.

+8 stilladssystem

BERA Stilladsudlejning bruger stilladssystemet +8, der kombinerer styrke, sikkerhed og lav vægt i et ægte 8-vejs stillads. Dette system muliggør opbygning i forskellige vinkler og er velegnet til en bred vifte af stilladsopgaver. Det er fleksibelt og kan tilpasses forskellige behov og projektkrav.

Stilladserne leveres med synlig sikkerhed og visuel kontrol. Alle komponenter låses med et kilesystem, der sikrer stabilitet og forhindrer utilsigtede bevægelser. Forbindelsessystemet mellem søjler og rammer er også stærkt og sikrer en solid og pålidelig konstruktion.

Med stilladssystemet +8 er opsætning og nedtagning hurtigere sammenlignet med andre systemer. Den lave vægt og ergonomiske design gør det behageligt for arbejderne at anvende systemet i længere perioder. Dette resulterer i lavere omkostninger og bedre økonomi for byggeprojektet.

Professionelle stilladsmontører

BERA Stilladser har professionelle montører, der har gennemgået en 2-årig uddannelse og er erfarne inden for opsætning og nedtagning af stilladser.

Ud over stilladsudlejning tilbyder BERA Stilladser også indretning, hjælpemidler, sikkerhedsløsninger og andet tilbehør til stilladser.

Hvis du ønsker at høre mere om de forskellige stilladsløsninger eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte BERA Stilladser på telefonnummer 98 12 34 11. Virksomheden er det ideelle valg, når det kommer til leje af stilladser i Aalborg og Nordjylland.

Send til en kollega

0.015