23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAWO glæder sig til at præsentere den nye og innovative 92 ton-meter HIAB X-HiPro kran i Danmark

Hiab, en del af Cargotec, viser den sprit nye kran HIAB X-HiPro 1058 på IAA udstilling, der finder sted i Hannover, Tyskland fra 25. september til 2. oktober.

"Vi er meget stolte af vores nye kran, og hvad den kan gøre for vores kunders forretning," siger Sergio Peiró, Product Manager, Hiab Loader Cranes, Heavy Range.

HIAB X-HiPro 1058 kranen er den seneste i Hiab’s tunge kategori, og er udviklet til at leve op til markedets høje krav til produktivitet, holdbarhed og hurtig investeringsafkast. Kranen har en række unikke funktioner, for eksempel nye forbedrede sekvens cylindre, nye opsvingbare støtteben og kædedrevet støttebensudtræk, som giver en kort og hurtig vej til arbejdsopstilling. Kapaciteten er 92 ton meter og kranen har en rækkevidde på op til 38 meter lodret med en jib.

Den integrerede underramme på kranen er en helt ny option, der sammen med de nye ekstra støtteben, der er fuldt integreret med det hydrauliske og elektriske system, holder monteringstiden nede på et minimum og sikrer en perfekt pasform.

Kranen har et robust design, der kræver minimal vedligeholdelse og service. Hvad der
også er bemærkelsesværdig, er kranens hastighed og præcision selv ved fuld
rækkevidde.

HIAB X-HiPro 1058 indeholder funktioner såsom Last Stabilisering System til nemmere og mere sikker lasthåndtering, PFD – Pumpeflowfordeling - der understøtter hastighed og præcision af kranen, og ASC – Automatisk Hastighedskontrol, som i samarbejde med PFD øger kapaciteten med 15 procent. Et andet højdepunkt er det nye Variable Stabilitetssystem+ der gør arbejdet på snæver plads let men bevarer samtidig stabilitet og høj kapacitet.

Det vil være muligt at bestille kranen ved udgangen af 2014, når den er helt lanceret.

SAWO A/S har forhandlingerne af Hiab’s produktprogram i Danmark.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Send til en kollega

0.032