23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab gode forbindelser og få styr på ledningerne med kabelsko fra RACO

Kabelsko er små terminaler som sidder fast på enden af en elektrisk ledning og bliver også ofte benyttet til at forbinde ledningen til en klemme.

Hvad er kabelsko?

Kabelsko er små enheder, som du kan bruge til at tilslutte kabler til elinstallationer. Hos RACO finder du et stort udvalg af kabelsko og kabelmuffer til dit lednings- og kabelarbejde. Find hos os kabelsko, rørkabelsko, ringkabelsko og vinkel kabelsko, krympbare og loddebare, pressebare.

Materiale: Fortinnet kobber.

Beskrivelse: Med inspektionshul for visuelt at sikre fuld lednings-indsætning.

Kabelsko og Rørkabelsko til el-forbindelser

Kabelsko er forbindelsesprodukter, der bruges til at forbinde et kabel, der enten kan loddes, svejses eller krympes. Den forbindende ende skal fastgøres til forbindelsespunktet ved brug af en bolt, skrue eller fjederklip.

Mange forskellige størrelser

Der findes mange forskellige størrelser og funktioner, når det kommer til kabelsko. Kabelsko hos RACO er uisoleret. Derudover kan du bruge kabelskoen til at reducere tykkelsen på selve kablet eller ledningen, så du kan få plads til større kabler i dit stik.

Ledning eller kabel?

Kabelsko findes på kabler og ledninger i f.eks. biler, elektriske apparater, maskiner, eldrevne maskiner og andre El apparater. Ordene kabel og ledning bliver typisk forvekslet med hinanden. Forskellen er, at kabler er lavet af flere strenge, hvorimod en ledning kun består af en enkelt. Du vil sagtens kunne bruge en kabelsko til både kabel og ledninger, men det kræver at du vælger den rette type klemme/kabelsko.

Se vores sortiment med specifikationer her.: Kabelsko

Besøg vores hjemmeside Raco A/S

Følg os på Facebook

Video om os YouTube Raco

RACO A/S
Overgade 4
6670 Holsted
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30815300
P nummer: 1013575688

Kontaktperson

Jan Møller Pedersen
Indehaver
+45 69106680 jmp@raco.dk

Send til en kollega

0.11