23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Workshop om færre arbejdsulykker

BAU transport og engros sætter fokus på forebyggelse af arbejdsulykker indenfor brancherne indsamling af affald og transport af gods.

BAU transport og engros sætter fokus på forebyggelse af arbejdsulykker indenfor brancherne indsamling af affald og transport af gods. 

Udviklingen på arbejdsmiljøområdet har gennem mange år bevæget sig den rigtige vej, men på nogle områder går udviklingen langsomt. Det er baggrunden for initiativet om gratis virksomhedsarrangementer i 2023 og 2024. 

For branchen indsamling af affald vil indsatsen rette sig mod forebyggelse af ulykker, mens det for branchen transport af gods vil rette sig mod både forebyggelse af ulykker samt psykisk arbejdsmiljø.

I kan vælge mellem to forskellige arrangementer:

Mulighed 1: Konsulent fra Human House

Workshop er målrettet arbejdsmiljøorganisationen og/eller ledelsen med udgangspunkt i Vision Zero. Human House er en del det globale Vision Zero fællesskab. 

Workshoppen varer 2-3 timer – og der er mulighed for helt virksomhedsrettede arrangementer.

I Vision Zero fokuseres ikke kun på antal ulykker og antal sygefraværsdage, men i højere grad på, hvordan arbejdspladsen kan forebygge, at ulykker og arbejdsrelateret sygefravær opstår.

Vision Zero handler også om at integrere både sikkerhed, sundhed og trivsel i forståelsen af arbejdsmiljøudfordringerne på den enkelte arbejdsplads. 

Mulighed 2: Underviser fra de danske transportskoler

Workshoppen er et skræddersyet arrangement – målrettet hele jeres virksomhed. Det afholdes af en underviser fra en af de danske transportskoler 

Workshoppen varer 2-3 timer. I bestemmer selv tidspunkt og form – indholdet tilpasses jeres behov.

Overordnet er emnet arbejdsulykker inden for jeres branche. Der vil blive taget udgangspunkt i erfaringer med forskellige tiltag omkring forebyggelse. Workshoppen kan også runde temaer som ergonomi, nudging og samarbejde. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Læs mere om begge muligheder her

BAU transport og engros
BAU transport og engros c/o DI
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38397192
P nummer: 1022170488

Kontaktperson

SL
Susanne Linhart
sli@di.dk

Send til en kollega

0.032