23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Chaufførerne hos Keolis var begejstrede!

Virksomheden Keolis, der står for busdriften i Odense, benyttede sig i 2023 af et af de gratis virksomhedsarrangementer fra BFA Transport. Emnet var forebyggelse af vold og trusler indenfor persontransport. 

Virksomheden Keolis, der står for busdriften i Odense, benyttede sig i 2023 af et af de gratis virksomhedsarrangementer fra BFA Transport. Emnet var forebyggelse af vold og trusler indenfor persontransport. 

”Vi ville sætte fokus på emnet overfor vores chauffører, for vi ved, at det er vigtigt at forholde sig til løbende. Vi ville være på forkant og sikre os, at vi havde taget de vigtige snakke om emnet. Så vi takkede ja til tilbuddet, men vi havde enormt svært ved at få samlet 170 chauffører på samme tid i 3 timer, så BFA Transport fik skræddersyet arrangementet, så det passede til os. 

Vi havde en konsulent ude ad flere omgange, som chaufførerne kunne tale med alene eller i mindre grupper. Et åbent tilbud over flere dage med tid imellem. Og det var der helt vildt stor tilslutning til. Vi var virkelig positivt overraskede over hvor mange der dukkede op hver gang, konsulenten var her,” fortæller Anja Hauge Larsen, der er driftsleder i Keolis.

Omdrejningspunktet for snakken mellem BFA Transports konsulent og chaufførerne var forebyggelse af vold og trusler – men der blev også vendt mange andre ting omkring chaufførernes arbejdsmiljø. 

”Folk var virkelig positive og glade. Flere kom igen og havde flere snakke. Og det er som om, at det har forplantet sig hos os efterfølgende. Vi kan mærke, at der er blevet talt om en masse emner, som chaufførerne har haft brug for. Det var virkelig et genialt koncept. Det burde alle benytte sig af,” fortæller Anja Hauge Larsen.

Din virksomhed har mulighed for et gratis virksomhedsarrangement i 2024. 

Er I interesserede?

Emnet er: Forebyggelse af vold og trusler indenfor persontransport.

Initiativet skal være med til at sætte gang i både debat og drøftelser om, hvordan vi kommer udfordringerne til livs, så alle i branchen kan føle sig trygge, når de går på arbejde.

Fakta:

- Virksomhedsarrangementerne består som udgangspunkt af et 3 timers oplæg, hvor der bliver sat fokus på vold og trusler i persontransport.
- Undervisningen vil veksle mellem teori, plenumsnak og gruppearbejde.
- Der bliver taget udgangspunkt i virkelige cases og dialogkort, og der vil være fokus på at skabe bevidsthed om egen rolle og egne grænser.
 
OBS: Som I kan læse ovenfor ift. virksomheden Keolis, er der mulighed for at sammensætte virksomhedsarrangementet mere fleksibelt. Kontakt os for mulighederne.

Er du nysgerrig? 

Tag fat i partskonsulent Marie-Louise Heneberg på mahe@di.dk eller partskonsulent Benny Nymark Andersen på benny.andersen@3f.dk

Ny TEMASIDE: På BFA Transports temaside om vold og trusler i persontransporten, kan du finde en masse materiale. Blandt andet anbefalinger, info om workshops, værktøjer, vidoer og tegneserier. 

Kig ind på siden her

BAU transport og engros
BAU transport og engros c/o DI
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38397192
P nummer: 1022170488

Kontaktperson

SL
Susanne Linhart
sli@di.dk

Send til en kollega

0.047