23948sdkhjf

Forbedrer årets resultat med næsten 60 %

System Transport A/S fortsætter den kometagtige vækst. Det netop offentliggjorte regnskab viser en forbedring af årsresultatet på næsten 60 %.
 
På trods af at 2022 på mange måder var et turbulent år for transport- og logistikbranchen med stigende energipriser, inflation og forsyningsproblemer, så var markedet også gunstigt med høj aktivitet. Den situation sammen med en øget automatisering, kapacitet i virksomheden og etableringen af sø- og luftfragt er ifølge virksomhedens direktør, Tony Jakobsen, blandt de væsentligste årsager til, at System Transport endnu engang slår sin egen rekord.


- Vi har haft en kæmpe tilgang af nye kunder. Vi har utroligt dygtige og dedikerede medarbejdere, som er gode til at levere service, fleksibilitet og kvalitet. Tilfredse kunder er altafgørende for, at vi kan tiltrække og fastholde de kunder, som passer til vores forretning. Tilgangen af nye kunder i 2022 har vist, at vores medarbejdere er dygtige til at leve op til alle aftaler og også yder en smule ekstra, når der er behov for det, siger Tony Jakobsen i en pressemeddelelse.

Han peger på virksomhedens organisering som en konkurrencemæssig fordel i den forbindelse.  


- Vi arbejder i mindre teams, der har tæt kontakt til kunderne. Det gør det nemt for vores kunder at komme i kontakt med den rette medarbejder, når de har særlige behov, og det giver også vores medarbejdere et højt engagement. Når de yder en særlig indsats for at afhjælpe et problem for en af vores kunder, får de takken og rosen direkte næste gang, de er i kontakt. Det, tror jeg, er motiverende for alle mennesker.


Vil øge kapaciteten yderligere og fastholde resultatet i 2023
Selvom System Transport A/S fortsat nyder stor interesse fra markedet og har udsigt til at byde flere nye kunder velkommen, forventer Tony Jakobsen, at vækstkurven flader ud i 2023.  


- Vores ambition er at fastholde vores aktivitetsniveau i 2023, så vi ender på nogenlunde samme resultat, når vi offentliggør vores næste regnskab. Der er mange, som spår, at markedet står over for en generel afmatning, og derfor forventer vi, at vi i 2023 skal sprede aktiviteterne ud på lidt flere kunder, for at kunne fastholde resultatet. Med den interesse, der er for at blive kunde hos System Transport A/S, anser jeg det for at være en realistisk ambition, siger Tony Jakobsen, som også har planer om at bruge 2023 på at udbygge forretningen yderligere.  


- Vi er allerede i gang med at få bygget yderligere lagerkapacitet i Vejle, og i øjeblikket har vi udkig på yderligere byggegrunde i samme område, så vi kan sikre System Transports vækst på længere sigt. Selvom 2023 muligvis bliver præget af en generel afmatning, er det min forventning, at vi på længere sigt får behov for yderligere kapacitet, hvis vores vækst ikke skal begrænses af vores fysiske rammer. Havde vi haft ledig kapacitet til rådighed i 2022, kunne vi have vækstet mere, end vi gjorde. Vi vil derfor arbejde på at sikre, at System Transport er klar, når markedet igen bliver mere gunstigt.  


Højdepunkter fra System Transport A/S i 2022:
Marts: Opkøbte vognmandsvirksomheden VST og tredoblede dermed antallet af danske lastbiler i virksomheden.
April: Offentliggjorde rekordregnskab med en firdobling af årsresultatet sammenlignet med 2021.
April: Åbnede importafdeling med sø- og luftfragt.
November: Tony Jakobsen blev nomineret til Årets Ejerleder 2022.
November: Udvidede afdelingen i Hornsyld.
November: Køb af byggegrund i Vejle N – opfører 26.000 m2 topmoderne lagerkapacitet.    


Fakta:
System Transport blev grundlagt i 1979 og overtaget af Tony Jakobsen og Dansk Ejerkapital A/S i 2017 med henblik på at udvikle forretningen inden for alle de eksisterende forretningsområder: Lager, plukning og pakning, distribution og transport. Dertil kommer sø- og luftfragt, der blev tilføjet som et helt nyt forretningsområde i 2022. Virksomheden har i dag 305 ansatte og 7 afdelinger – herunder en i Polen.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063