23948sdkhjf

Legender dør aldrig: To nye til Henrik Eeg

Ikke blot én, men to nye Scania til vognmand Henrik Eeg. Farum-vognmanden har fået to nye V8’ere – den ene er en 4-akslet krogbil, og den anden en 3-akslet trækker – føjet til sin vognpark, som nu tæller ni biler i alt.

Det er chauffør Tobias Sørensen, der får fornøjelsen af den nye Scania R590 A6x2, mens chaufføren Kevin Rafn har fået nøglerne til sin R530 B8x2/*6.

Tobias’ nye bil erstatter en Scania R580, som Henrik Eeg købte brugt for et par år siden. Bilen bliver i vognparken, og der skal nu findes en ny chauffør til den.

Som alle Henrik Eeg-biler er de to nye også malet hos Mosegaard Autolakering, hvor de har fået med Ray Hills pensler. Chaufførerne vælger selv de motiver, der pryder højre og venstre sidefront.

Kevin Rafn har valgt et motiv med Løvernes Konge. Venstre side symboliserer Kevin og hans far, der også er lastbilchauffør, mens højre side er et symbol på Kevin Rafn og hans lille datter Nadja.

Tobias har fået to stærke karakterer fra den populære Netflix-serie Vikings på sin trækker. Ray Hill fik carte blanche til at freestyle kunstnerisk, så længe det var Vikings-inspireret. Tobias har valgt at gå all in på det indvendige af førerhuset, og har fået kabinen plysset i rødt busplys og hvid nappa. I loftet er der rød lyshimmel. Trækkeren er opbygget i Ishøj.

På både den nye trækker og krogbil står ordene ”Legends never die”. En hyldest og et minde om den afdøde City Container-stifter Michael Henriksen, der var Henrik Eegs gode ven. På alle Henrik Eegs biler står netop de ord skrevet.

Bilerne er klargjort og leveret ved Scania Frederikssund. Jesper Schramm Bøgeskov, Scania Ishøj har solgt begge biler. Sawo har stået for opbygningen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.226