23948sdkhjf

Paris kommer til Herning med Renault Trucks

Renault Trucks er blandt dem, der sætter alle sejl til for at stjæle billedet på Transport 2023 i Herning. Commercial manager Claus Rieland fra Renault Trucks Danmark har i månedsvis op til messen båret på en hemmelighed, som kun han selv og to andre i hans organisation kender til.

- I Herning laver vi en udstilling, man ikke har set før. Vi er kun tre, der kender til det internt hos os, siger Claus Rieland.

Opsætningen af Renaults stand er angiveligt så speciel, at man skulle have ledelsen i udstillingscenteret MCH til at nikke til planerne, inden de kunne sættes værk.

- Det er heller ikke noget, de har set før. Vi gør det for at skabe opmærksomhed på Renault og vise, hvilken type folk vi er, og hvilken familie vi er. Kernen i vores succes er, at vi har et ekstremt dedikeret team på det, og det skal vores stand i Herning afspejle, siger Claus Rieland.

”Frankrig kommer til Herning – med fuld udblæsning”, lover Renault Trucks Danmark, ligesom man vil ”vende udstillingsformatet på hovedet”. Løfterne har vakt opsigt helt ned til fabrikken i Lyon, hvor direktøren for det hele hos Renault Trucks, Bruno Blin, har meldt sin ankomst til Herning i dagene 20.-22. april

- Det kilder helt i min mave over at tænke på, når vi skal præsentere det. Det er stort for os, og det er også noget, vi gør for at ramme unge og kommende chauffører. Det kan være sønner eller døtre af chauffører og vognmænd, eller tekniske skoler, der kommer forbi, eller meget andet. Så det handler også om branchens fremtid for os, siger Claus Rieland.

Overraskelser i ærmet

Renault Trucks’ stand på Transport 2023 findes i Hal E og vil brede sig over 600 kvadratmeter. Ud over en spektulær udstilling pusler Renault også med nogle helt håndgribelige overraskelser og tilbud til chauffører og vognmænd – i form af nogle særudgaver af modeller fra det franske lastbilprogram.

De besøgende kan blandt andet opleve specielle versioner af T- og T-High-lastbilerne samt D-serien. Herudover ses to elektriske lastvogne, hvoraf den ene kan opleves på Renault Trucks’ egen stand, og den anden i hal J (den ”grønne” stand). Man kan også opleve Renault Master E-Tech varevogn på Renaults egen og en opbyggers stand på messen.

En anden ”stor” nyhed er den helt nye fabriksproducerede E-Cargo Bike, som er en ægte ”Last-mile”-løsning til erhvervskørsel i byerne. Denne E-Cargo Bike kan leveres med lad, lukket kasse, kølekasse, frostkasse, skraldeskab eller som kaffe-/café-opbygning.

I messedagene vil de besøgende desuden blive præsenteret for konkurrencer på standen og vil ifølge Renault kunne nyde den parisiske stemning, som er en oplevelse værd.

Transport 2023 finder sted i MCH i Herning torsdag 20. april til lørdag 22. april - alle dage kl. 9-17.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172