23948sdkhjf

Leverandør til opbyggerne med nyt godt regnskab

Produktions- og handelsvirksomheden Bevola, der er leverandør til opbyggerværksteder, har igen leveret et godt årsregnskab.

Det byder på et overskud efter skat på 4,9 mio. kr. mod sidste års overskud på 2,9 mio. kr. efter skat. Før skat er overskuddet på 7,5 mio.kr. mod 6,2 mio. kr. i 2021.

- Ledelsen finder årets resultat tilfredsstillende, da resultatet levede op til forventningerne for 2022, fremgår det af ledelsens beretning i årsrapporten.

Trods stigende uro i Europa og på et marked stadigt præget af manglende leveringer er det lykkedes A/S Bevola at øge omsætningen fra 246,4 mio. kr. i 2021 til 268,6 mio. kr. i 2022. Samtidig er bruttofortjenesten øget fra 61,6 mio. kr. i 2021 til 70,5 mio. kr. i 2022.

A/S Bevolas hovedaktivitet er markedsføring, rådgivning og salg af produkter og løsninger til opbygning af lastbiler, anhængere og trailere.

Udover en bred vifte af egen udvikling og -produktion af produkter repræsenterer A/S Bevola en række internationale anerkendte producenter på de nordiske markeder. Selskabets primære markeder er de nordiske lande, som betjenes fra hovedsædet med produktion i Danmark, et datterselskab i Norge samt en filial i Sverige. Væsentlige eksportmarkeder er Polen, Finland og Tyskland.

- Trods den geopolitiske uro i 2022 og de spændinger, det har medført, indfrier selskabet forventningerne til nettoomsætningen i forhold til 2021.

Forventningerne til resultat før skat overgår forventningerne med en vækst på 1,3 mio. kr. til 7,5 mio. kr., lyder det.

Selskabets egenkapital er forstærket yderligere. Den er på 33,8 mio. kr. Sidste år lød den på 30 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082