23948sdkhjf

Ny aftale på plads: Mega Wash bliver en del af ny kæmpe-rasteplads

Når Recharge City åbner i 2024, bliver det med mulighed for at holde store køretøjer rene. Mega Wash, der tilbyder storvognsvask til alle store køretøjer, har netop indgået en aftale med Recharge City og glæder sig til at blive en del af det nye parkerings- og opladningssted.

Den centrale beliggenhed ud til motorvej E45 og dét at kunne tilbyde lastbilchauffører og andre bilister ordentlige faciliteter til deres køretøjer på farten har været afgørende for aftalen.

Mega Wash åbner i første kvartal 2024 i forbindelse med åbningen af Recharge City deres femte lokation i Danmark. Her vil Mega Wash tilbyde to vaskebaner med fuldautomatisk vaskeanlæg til store køretøjer – lastbiler, campingvogne, varevogne, trailere mm samt en selvbetjeningsløsning de fleste timer af døgnet.

- Vi er superglade for den nye aftale, som betyder, at vi udvider vores services med storvognsvask på en travl strækning i Danmark. Vi vil gerne være tilgængelige for vores kunder, så vi er der, hvor de er, og her er beliggenheden helt central. Derudover er det oplagt at være til stede, hvor der i forvejen tilbydes forskellige faciliteter til vores kunder, herunder hvor de tanker, afholder frokostpause og hvil for natten. På den måde medvirker vi også til at optimere chaufførernes køre-hviletid, siger Christian Christiansen, som er adm. direktør hos Mega Wash.

Aftalen med Mega Wash kommer i rækken af andre lejeaftaler, der begynder at vise et billede af det fremtidige parkerings- og opladningscenter. Hos Recharge City er der tilfredshed over at lukke endnu en vigtig samarbejdsaftale:

- Vi er jo hele tiden på udkig efter at få de stærkeste spillere med på holdet, så vi kan tilbyde og servicere chauffører, bilister, rejsende og lokale på højeste niveau. Derfor er vi også meget glade for aftalen med Mega Wash, som betyder, at særligt lastbilchauffører kan ordne flere praktiske gøremål og holde deres køretøj i orden, mens de holder ind hos os, siger Charlotte Ørnsvig, projektdirektør hos Recharge City.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093