23948sdkhjf

Flere Volvo-leveringer til Erik Duus

Vognmand Erik Duus har den seneste måneds tid har fået leveret flere nye Volvo-lastbiler.

Lastbilerne er opbygget med originale skørter bestilt fra fabrikken, og der er efterfølgende bygget hydraulik og heldækkende dørkplader på. Drivlinen i disse biler består af en D13K motor med 500 hk og 2500 Nm og VEB+ motorbremse.

Gearkassen er en AT2612 med en 2.64 gearing og anlægssoftware. De er valgt med henblik på at spare så meget brændstof som muligt, hvilket også kan ses i valget af I-See og I-Roll, og på motoren er der automatisk tomgangsstop.

Der er kræset for chaufførerne med masser af udstyr, bl.a. lastindikator, dæktryksovervågning, sporassistent, bakkamera, oliefyr, Komfort-førerstol, regnsensor, elektrisk solgardin og tagluge, 33 liters køleskab og fuld LED- pakke.

De fire-akslede lastbiler har samme udstyr, men drivlinen er anderledes, idet motoren er med 460 hk og 2400 Nm. Disse har også VEB+ motorbremse. Lastbilerne er udstyret med tandembagaksel uden navreduktion med 2.83 gearing. Derudover er der fuld Volvo Connect-pakke, som bruges dagligt til at få overblik over bilerne. Der er desuden valgt Volvo Guld-servicekontrakt på alle de nye biler, så der er fuld gennemsigtighed på hele vognparken.

Lastbilerne er solgt og leveret af Peter Dahl, Volvo Truck Center i Aalborg.

På billederne ses flere af de heldige chauffører, der skal ud at køre i de flotte nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099